Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Όλο μπροστά πηγαίνουμε!

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ!  
Παρά τα όσα συνέβαιναν και επί Τουρκοκρατίας ακόμα, από τώρα και στο εξής, για να εξοφλήσει ο Σιγριανός τον λογαριασμό του ΝΕΡΟΥ στο Δήμο Λέσβου πρέπει να πηγαίνει στην Ερεσό, ή στην Καλλονή, ή στη Μυτιλήνη, ή όπου υπάρχει υπηρεσία είσπρασης του Δήμου!!!!!
Μέχρι και ...επί Καποδίστρια, κάθε δύο ή τρεις ή τέσσερις εβδομάδες ερχόταν ο εισπράκτορας του Δήμου και εισέπραττε τους λογαριασμούς, από νερά και αποχέτευση, μέχρι ενοίκια βοσκοτόπων και δικαιώματα τάφων! Τώρα, αυτός ο εισπράκτορας σταματάει να έρχεται και θα πρέπει οι κάτοικοι του Σιγρίου, νέοι και γέροι, να παίρνουν το λεωφορείο Δευτέρα ή Πέμπτη (γιατί μόνο Δευτέρα και Πέμπτη έχει λεωφορείο από Σίγρι), να πηγαίνουν στην Καλλονή, να πληρώνουν το νερό τους!
Θερμά συγχαρητήρια για την πρόοδο αυτή, για την βελτίωση στην εξυπηρέτηση των πολιτών και την μεγάλη πρόοδο που γίνεται με αυτήν την εξέλιξη.

ΥΓ: Ας μην εκπλαγούν όσοι πήραν αυτήν την απόφαση αν εκ του μηδενός δημιουργηθεί ένα νέο κίνημα "Δεν Πληρώνω... το νερό παρά μόνο στο χωριό μου"!
Γιατί, αυτό πρέπει να κάνουν οι Σιγριανοί: να διαμηνύσουν ότι το νερό θα το πληρώνουν μόνο στο Σίγρι, αλλιώς ΚΑΘΟΛΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: