Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012

Ιατρικές εξετάσεις για τους μαθητές μας...

Και τους μαθητές του Σιγρίου θα εξετάσει ομάδα από εννέα ιατρούς,  που στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Σωματείου «Φίλοι της Μητρόπολης Μυτιλήνης» και με σκοπό τη δωρεά προληπτική εξέταση, των παιδιών των Νηπιαγωγείων και των Δημοτικών Σχολείων, την Παρασκευή και το Σάββατο, θα επισκεφθούν τα χωριά της περιοχής μας, Άγρα, Μεσότοπο, Σίγρι και Ερεσό,  αυτών.
Οι επισκέψεις αφορούν στις παιδιατρικές ειδικότητες: Παιδοοδοντιατρική και Ειδίκευση στην παιδιατρική αλλεργιολογία, καθώς και στην Οφθαλμιατρική.
Στην επίσκεψη θα συμμετέχουν: Ζάχος Μαντζαβίνος Καθηγητής Οδοντιατρικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών,  Λίζα Παπαγιανούλη Καθηγήτρια Παιδοοδοντιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών,  Βασιλική Γέμου Καθηγήτρια και Αναπληρώτρια Δ/ντρια Α Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Μιχαήλ Τραγάκης Επίκουρος Καθηγητής Οφθαλμολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών και Ν. Υόρκης, Άσπα Βασιλοπούλου Παιδοοδοντίατρος, Ελένη Πίκουλου Παιδοοδοντίατρος, Λαμπρινή Ματθαίου Παιδοοδοντίατρος, η Αναστασία Γεωργούντζου Παιδίατρος και ο Ιωάννης Κύρτσος Οφθαλμίατρος.
Οι εξετάσεις στο Σίγρι θα γίνουν τη δεύτερη ημέρα, το Σάββατο, από τις 8:30 π.μ.
Αν χρειαστούν γυαλιά οράσεως, αυτά θα είναι θα είναι δωρεά  καταστήματος Οπτικών για τους απόρους μαθητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: