Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008

ΚΟΥΚΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΚΛΟΙ κι από τα γύρω χωριά, γεια και χαρά σας! Η αγαπημένη σας Πιπεριά είμαι και σας χαιρετώ μέσα από την καρδιά μου!
ΤΙ ΜΟΥ κάνετε; Βάλατε τις σόμπες; Ανάψατε τα καλοριφέρια; Ο χειμώνας είναι ακόμα πίσω και πρέπει να έχουμε τα κουμάντα μας ο καθένας - μην την πατήσουμε σαν την γριά που μπήκε μέσα στο κουτρούπι για να ζεσταθεί!
ΩΣΤΟΣΟ, ξέρει κανείς να μας πει πόσο πιο ακριβό είναι το πετρέλαιο στην ευρύτερη γειτονιά μας που έχει μικρότερο φιπιά, από την Αθήνα, που τον έχει μεγαλύτερο;
ΛΕΓΑΜΕ, λοιπόν, παλαιότερα για τους εργένηδες. Οι οποίοι, εδώ που τα λέμε, δεν λένε “όχι” στην προοπτική νυμφεύσεως - οι περισσότεροι. Επομένως, μια δουλειά με προοπτική στο Σίγρι και εξασφαλισμένη πελατεία, είναι αυτή της προξενήτρας! Της καπάτσας προξενήτρας, της καταφερτζούς! Να έχει αποτέλεσμα το προξενιό!
ΟΠΟΤΕ, σήμερα και με τόσους εργένηδες και έχουμε τόσες δασκάλες! Σκεφτείτε, άμα αρχίσουν και παντρεύονται αυτοί οι εργένηδες και κάνουν παιδιά, θα γεμίσει ο κόσμος μωρά και δασκάλες!
ΒΛΕΠΩ τον καιρό και περνάει και με πιάνει ένα σύγκρυο που τα έργα του βιολογικού ούτε που ξεκινήσανε μέσα στο χωριό. Θα μας βρει το καλοκαίρι άραγε με τις μπουλντόζες και τα σκαφτικά να μας τρυπάνε;
ΜΙΑ ΦΟΡΑ κι έναν καιρό είχανε προγραμματίσει ένα Ομογενειακό χωριό στο Σίγρι. Το θυμάται κανείς;
Καλή Χρονιά
Σας αγαπώ
Η Πιπεριά

Δεν υπάρχουν σχόλια: